Eerste zon bezoek met korting?

zorgwijzer vergoedingen

  /  zorgwijzer vergoedingen

Vergoedingen zorgverzekering 2024

Vergoedingen zorgverzekering, Laser/electrisch ontharen, Acne

Acne vergoedingen 2024

Acnetherapie is niet opgenomen in het basispakket van de zorgverzekering. Door middel van een aanvullende verzekering kunt u een vergoeding krijgen voor acnetherapie. In de meeste gevallen is een verwijsbrief van de huisarts nodig om recht te krijgen op de vergoeding.

In onderstaand overzicht zijn alle zorgverzekeraars weergegeven die acnetherapie vergoeden en is weergegeven hoeveel de vergoeding is per kalenderjaar.

Laserontharing gelaat vergoedingen 2024

Het verwijderen van ongewenste haren in het gelaat wordt vergoed door meerdere zorgverzekeraars vanuit de aanvullende verzekering. In de meeste gevallen is een verwijsbrief van de huisarts nodig om recht te krijgen op de vergoeding.

In onderstaand overzicht zijn alle zorgverzekeraars weergegeven die lasertherapie vergoeden en is weergegeven hoeveel de vergoeding is per kalenderjaar.

Het bovenstaande overzicht is bedoeld als indicatie voor de vergoeding via de zorgverzekeraar. Aan de verstrekte informatie
kunnen geen rechten worden ontleend. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele fouten en onjuistheden.
Raadpleeg voor de exacte vergoedingen altijd de polisvoorwaarden van de verzekeraar.

Informatieve bron Acne vergoedingen: Acne

https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/acnetherapie

Informatieve bron Laser ontharen vergoedingen: Ontharen

https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/laserontharing