Eerste zon bezoek met korting?

Image Alt

Spot Out

  /    /  Spot Out

De Spot Out Kit is een depigmenterende behandeling die is ontwikkeld om hyperpigmentatie te elimineren en de huidteint te egaliseren. De behandeling heeft een tweedelige corrigerende en controlerende werking. Korte- en langetermijnresultaten worden behaald door hyperpigmentatie onder controle te houden.

spot-out

De Spot out behandeling is geschikt om dieper gelegen pigmentvlekken te verminderen, zonder hierbij invloed uit te oefenen op de huidteint. Daarbij wordt de toon en de glans van de huid geëgaliseerd en leidt het tot een anti-huidverouderingseffect en algehele huidverbetering

De behandeling zal deels in de salon worden uitgevoerd en vervolgens zul je in de maanden na de behandeling de huid actief blijven behandelen.

  • De Spot Out bestaat uit een voorbehandeling met een mandelic peeling waardoor het resultaat van de Spot Out Kit wordt geoptimaliseerd.
  • De huid wordt in de salon voorbereid met een exfoliant, waarna het Spot Out masker wordt aangebracht. Afhankelijk van het huidtype, blijft het masker 6 tot 12 uur op de huid zitten.
  • Gebruik dagelijks de Total Recovery Cream om de huid te herstellen. Na 1 week moet de Spot Out Cream dagelijks worden aangebracht gedurende 6 maanden lang om bestaand pigment te elimineren en nieuw pigment te voorkomen.

STAP 1
3 tot 5 dagen voorafgaand aan de behandeling word je huid voor-behandeld met een amandelzuur peeling

STAP 2
De huid wordt gereinigd met een gezichtsreiniger en ontvet met een lotion

STAP 3
De specialist brengt het Toskani Spot out masker aan over het gehele gelaat

STAP 4
Afhankelijk van jouw huidtype geeft de specialist instructies mee voor thuis. Dit zijn instructies die gaan over het extra aanbrengen van het masker en hoe je het masker kunt verwijderen na de benodigde tijd

STAP 5
Na het verwijderen van het gezichtsmasker mag de huid worden verzorgd met de bijgeleverde Total Recovery Cream