Eerste zon bezoek met korting?

Image Alt

Bio Peeling / Chinese Kruidenpeeling

  /    /  Bio Peeling / Chinese Kruidenpeeling

Neoderma is een exclusieve lijn voor huidverzorging die 'Schoonheid Terug naar de Natuur brengt'. Door het gebruik van actieve kruiden en plantenextracten kunnen alle problemen bij de huidverzorging behandeld worden.

De Neoderma producten zijn vrij van minerale olien, lanoline, dierenextracten en genetisch gemanipuleerde planten of kruidenextracten. Neoderma is niet op dieren getest.

Planten en kruiden worden reeds duizenden jaren gebruikt om het menselijk lichaam mooier te maken. Door gebruik te maken van traditie en van de laatste ontwikkelingen in wetenschappelijk onderzoek heeft het Neoderma onderzoekteam een natuurlijke huidverzorgingslijn geschapen. Daarbij worden de meest uitgelezen actieve kruiden als ingredienten gebruikt en tevens de modernste technologien om de actieve eigenschappen van de planten te bewaren.

Kruiden Cocktails
Internationaal Erkend Neoderma producten en schoonheidsbehandelingen zijn uniek in de werking en resultaat. Om die reden gebruiken en verkopen schoonheidsspecialisten in meer dan 20 landen Neoderma cosmetica in hun schoonheidssalons.

De Bio-Peeling (Chinese kruidenpeeling) – de unieke biologische peeling van Neoderma – is ontwikkeld door een dermatoloog/kosmetoloog en gebaseerd op een combinatie van algen, puur natuurlijke planteningrediënten en essentiële oliën.

De Neoderma Chinese kruidenpeeling / Bio-Peeling bevordert de celvernieuwing, de productie van collageen en elastine en normaliseert de immuniteit en alle functies van de huid. De Neoderma Bio-Peeling (Chinese kruidenpeeling) is geschikt voor alle huidtypen. Zowel voor vrouwen als mannen, voor gezicht en lichaam. Zelfs voor de donker getinte huid.