Eerste zon bezoek met korting?

Image Alt

Zonnestudio

  /  Zonnestudio

De zon schijnt altijd bij Lara's!

Professioneel en verantwoord zonnen met de nieuwste zonnebanken van Ergoline. Wij hebben een ruime keus aan zonnebanken, van beginner tot gevorderde. Hygiëne en goed advies staan bij ons hoog in het vaandel.

Sinds 2008 zijn wij dé grootste zonnestudio van Haarlem en omstreken!
Professioneel en verantwoord zonnen met de nieuwste zonnebanken van Ergoline. Wij hebben een ruime keus aan zonnebanken, van beginner tot gevorderde. Hygiëne en goed advies staan bij ons hoog in het vaandel.

Bij een goed zonadvies hoort natuurlijk ook zonne-cosmetica. Deze zijn belangrijk voor een gezond en goed resultaat . Het verzorgt je huid en houd de kleur langer vast. Je wordt niet alleen sneller en dieper bruin, je blijft ook langer bruin. Wij verkopen crèmes voor verschillende huidtypes van Devoted Creations en Autralian Gold. Zij bieden het allerbeste met bronzers en aloë vera gebaseerde producten. Creames voor de beginnende en vergevorderde zonner.

Zonnen is gezond en geeft energie! De warmte van de zonnebank geeft een behaaglijk en ontspannen gevoel. Bovendien zorgt het voor een goede doorbloeding en maakt je lichaam vitamine D aan waardoor je je lekkerder voelt.
Zonnen na intake, vanaf 18 jaar!

Zonnebanken