Eerste zon bezoek met korting?
Image Alt

Peeling

  /    /  Peeling

Peeling

Peelings van Image Skincare

Onze huidherapeuten zijn tevens gespecialiseerd in de peelings van Image Skincare.

Image staat voor effectieve huidverbetering. De behandel- en thuisproducten bevatten een hoge concentratie natuurlijke en innovatieve ingrediënten. Bij een Image Skincare peeling gaat het om huidverbetering. Dit realiseren we door op een gecontroleerde manier een dun laagje huid te verwijderen. Hierdoor worden oneffenheden in de huid verwijderd. Fijne rimpels, acne of littekens worden minder zichtbaar of verdwijnen.  De werkzame stoffen in de peeling werken ook stimulerend voor de cellagen in de diepere huid waardoor de huid minder snel veroudert.

Een fruitzuurpeeling/glycolzuurpeeling is een peeling die de bovenste laag van de huid verweekt. Doordat de dode huidcellen niet meer samen plakken, gaat de huid versneld afschilferen. In de diepere huidlagen wordt de productie van collageen- en elastinevezels geactiveerd waardoor de huid gladder, voller en egaler wordt. Door het afschilferen van de dode huidcellen worden poriën niet meer afgesloten waardoor talgkliertjes minder snel zullen verstoppen en minder snel gaan ontsteken. Daarnaast heeft het ook een ontstekingsremmende werking waardoor het uitermate geschikt is om verschillende vormen van acne te behandelen. De verhoogde celdeling leidt verder tot een versnelde afschilfering van de met pigment gevulde opperhuidcellen, wat een blekend effect heeft.

Wij bieden de volgende peelings aan bij Lara’s sun and beauty Centre:

ORMEDIC LIFT PEELING

I PEEL – Ormedic Lift peeling is een combinatie van pompoen-, passievrucht-, papaya- en ananasenzymen en peptiden verwerkt in een aloë vera gel-substantie. Deze behandeling – zonder zuren – brengt de huid in balans en herstelt en vernieuwt de huid. Tegelijkertijd worden de stamcellen in de huid – die verantwoordelijk zijn voor een jonge, stralende en gezonde huid – weer opgeladen. I PEEL – Ormedic Lift vermindert doelgericht roodheid en irritatie. Na de behandeling is de huid gekalmeerd en voelt zacht en gevoed aan.

Geschikt voor alle huidtypen. Met name de geïrriteerde, gevoelige en gedehydrateerde huid, imflammatoire huidproblemen en de huid in disbalans. Geschikt tijdens de zwangerschap/borstvoeding. 

THE SIGNATURE FACELIFT – LEVEL 1  PEELING

Eén van onze populairste peelings, ontwikkeld op basis vitamine C, hyaluronzuur en fruitenzymen. De I PEEL – The Signature Facelift behandeling vermindert zeer effectief ongewenste roodheid. De huid is geëgaliseerd en heeft een prachtige glow na afloop, zelfs al na één behandeling!

Geschikt voor alle huidtypen. Met name de gedehydrateerde huid, de huid met roodheden / couperose, rosacea, gevoelige huid en lichte vormen van acne. Ook geschikt na cosmetische ingrepen en microdermabrasie.

LIGTHENING LIFT (FORTE) – I PEEL LEVEL 2 PEELING

Geschikt voor alle huidtypen. Met name de huid met zonschade, hyperpigmentatie, ongelijkmatige teint, inflammatoire huidproblemen en roodheden.

WRINKLE LIFT – I PEEL LEVEL 2 

I PEEL – Wrinkle Lift (Forte) Peel is ontwikkeld op basis van aloë vera met 30% of 45% glycolzuur en 1% retinol. Dit zorgt voor een intensieve peeling, waarbij de huid wordt geëxfolieerd en oppervlakkige rimpels en eerste tekenen van huidveroudering direct worden verminderd..

Geschikt voor de normale tot vette huid. De huid met huidveroudering, huidverslapping, littekens, restacne, grove huidstructuur, volwassen acne en zonschade.

ACNE LIFT – I PEEL LEVEL 2

Acne op een effectieve manier behandelen? Deze peeling biedt een combinatie van BHA (salicylzuur) en AHA (glycolzuur). Deze tweeledige werking zorgt voor een grondig gereinigde huid tot in de diepere huidlagen, waardoor er verbetering optreedt bij bestaande ontstekingen en nieuwe ontstekingen minder snel kunnen ontstaan.

Geschikt voor gecombineerde tot vette huidtypen, (actieve) acne, acne­gevoelige huid, verwijde poriën, huid in disbalans, onzuiverheden.

ADVANCED BHA LIFT – I PEEL LEVEL 3

De I PEEL – Advanced BHA Lift is een nog net wat intensieve behandeling dan de normale Acne Lift, ideaal om hardnekkige acne en vette huidcondities te behandelen.

Geschikt voor vette huidtypen, acne graad 3­4, verwijde poriën, pustels. Wees extra voorzichtig met huidtype Fitzpatrick IV of hoger om het risico op hyperpigmentatie te voorkomen.

GOING BEYOND – THE SIGNATURE LIFT FACELIFT & WRINKLE LIFT PEELING

Met de Going Beyond peelings ga je nóg een stapje verder dan de normale peelings. Zo ook met deze gecombineerde peeling waarin er twee peelings centraal staan en er verschillende facetten van huidveroudering tegengegaan worden.

Geschikt voor alle huidtypen, huidveroudering, huidverslapping, littekens, restacne, grove huidstructuur, volwassenen acne, zonschade.

GOING BEYOND – LIGHTENING LIFT PEELING

Wil jij je hyperpigmentatie en/of huidverkleuring effectief behandelen? Dat doe je met deze Lightening Lift peeling. Door het aanbrengen van 4 verschillende lagen over elkaar en gebruik te maken van zowel enzymatische als chemische exfoliatiemethoden in deze Going Beyond Peel-behandeling, geef je de huid een ultieme boost.

Geschikt voor normale tot vette huidtypen, hyperpigmentatie, zonschade, melasma, huidverkleuringen, ongelijk­matige teint, post­inflammatoire hyperpigmentatie, inflammatoire huidproblemen.

Prijzen

Ormedic lift peeling € 105,00
The signature facelift – level 1 peeling € 105,00
Ligthening lift (forte) – I peel level 2 peeling € 105.00
Wrinkle lift – I peel level 2 € 105,00
Acne lift – I peel level 2 € 105.00
Advanced bha lift – I peel level 3 € 105.00
Going beyond COMBUINATIE peel € 130.00