Eerste zon bezoek met korting?

Mesotherapie

  /    /  Mesotherapie

Mesotherapie met VIORA INFUSION

Viora, een leider op het gebied van esthetische oplossingen, heeft de technologie ontwikkeld om u te helpen uw jeugd te heroveren.

Met de Infusion Electro-Mesotherapie (naaldloze mesotherapie) van Viora kunt u uw huid revitaliseren, zodat ze er vanaf de eerste behandeling stralend, verfrist en jeugdiger uitziet. Bij naaldloze mesotherapie worden met electroporese (korte stroomimpulsen) hoog geconcentreerde werkstoffen de huid in gebracht tot in de celmembramen.  Afhankelijk van uw huidtype en wensen wordt er een cocktail van hoog geconcentreerde werkstoffen gemaakt, die uw huid optimaal voedt, en kunnen diverse problemen in de huid aangepakt worden. Dit is een mooi alternatief voor dermapen. ZONDER downtime. Daarnaast is het voordeel van het werken zonder naalden, dat we dicht rondom de ogen kunnen werken. Door de elektropulsen komen er kleine openingen in het celmembraam, waardoor de werkstoffen kunnen worden ingesluisd.

HYALURON

Er wordt tijdens de behandeling met een cocktail van vitaminen, mineralen en hyaluron gewerkt. Hyaluron is een bestanddeel dat heel erg krachtig is. Het kan 1000x zijn gewicht aan vocht, vasthouden. Je kunt je dus wel voorstellen wat het effect is als je het insluist. Dan ga je lijntjes en rimpels van onder als het ware opvullen. Je kunt de werking van de behandeling thuis ook ondersteunen door middel van een hydraterende crème, want het is belangrijk dat de verzorging niet alleen in de salon wordt bijgehouden. Thuisverzorging is belangrijk, zodat de huid de werking van de behandeling zo lang mogelijk kan vasthouden.

HET GEHEIM

Je kunt natuurlijk met producten zoveel mogelijk aan de bovenzijde van de huid blijven, maar met apparatuur kun je veel dieper in de huid doorwerken. En daar zit onder andere ook het geheim van huidverbetering. Je ziet na elke behandeling écht verschil.

Waarvoor is de naaldloze mesotherapie geschikt?

  • Acne/ Grove poriën
  • Anti-aging en rimpelvermindering
  • Rokershuid
  • Pigmentvlekken
  • Couperose / rosacea
  • Collageenregeneratie
  • Hydrateren van de huid
  • Versteviging van de huid