Eerste zon bezoek met korting?

Image Skin Care

  /    /  Image Skin Care

Voor een stralende en gezonde huid zijn professionele schoonheidsbehandelingen onmisbaar. Schoonheid en gezondheid gaan hand in hand als het gaat om huidverzorging.

Vital C Facial – € 75.-
Een facial rijk aan antioxidanten. Speciaal ontwikkeld voor roodheden, anti-aging en een gedehydrateerde huid.

Ormedic Facial – € 75.-
Speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid en een huid die uit balans is. Geschikt voor zwangere vrouwen. Op basis van aloë vera en peptiden.100% vegan.

Iluma Facial – € 75.-
Deze facial richt zich op het voorkomen en oplichten van alles wat verkleuringen in de huid geeft. Dit gebeurd uitsluitend met plantaardige huidoplichters.

ClearCell Facial – € 75.-
De clearcell productlijn bevat o.a. salicylzuur (BHA) én glycolzuur (AHA), waardoor deze productlijn en facial perfect zijn voor acné huiden.

IPEEL

Ormedic Lift         ( enzymatic peel ) – € 95.-
Een enzymatische peeling speciaal voor de huid die uit balans is. Werkt zuivert en kalmerend. Geschikt voor ieder huidtype. Óók voor de zwangere vrouw.

Signature Lift       ( enzymatic peel ) – € 95.-
Deze enzymatische peeling op basis van vitamine C, Hyaluronzuur en fruitenzymen,
zorgt voor een directe celvernieuwing en hersteld de natuurlijke balans van de huid.

Lightning Lift       ( chemical peel ) – € 95.-

Door innovatieve en effectieve botanische ingrediënten ontstaat er directe verlichting op donkere verkleuringen op de huid. De perfecte chemische peeling voor pigmentvlekjes en andere oneffenheden.

Wrinkle Lift           ( chemical peel ) – € 95.-
Een chemische peeling op basis van Aloë Vera met 45% glycolzuur (AHA). Zorgt voor een intensieve peeling, waarbij oppervlakkige rimpels en eerste tekenen van huidveroudering direct worden verminderd.

Acne Lift               ( chemical peel ) – € 95.-
Last van een onzuivere huid? Acné? Dan is deze chemische peeling de uitkomst! Een mix van o.a. glycolzuur (AHA) en salicylzuur (BHA) zorgen voor een diepreinigende werking op de talgklieren en reduceren oneffenheden, roodheden en post inflammatoire hyperpigmentatie.

Beta Lift               ( chemical peel ) – € 95.-
Deze peeling is speciaal geschikt voor acné graad III of IV en werkt met een hoger percentage aan salicylzuur (BHA).