Onze behandelingen zijn voor mannen en vrouwen
Laser & Beauty Centre Rotterdam
010 432 15 15
06 18 31 48 15
rotterdamzuid@cliniclaras.nl

Klik hier voor onze nieuwe website 

www.cliniclaras.nl

 

Huidtherapie Rotterdam

De huid is de spiegel van onze gezondheid en onszelf. Factoren, zoals stress, ongezonde voeding of UV-stralen kunnen zeer schadelijk zijn. U wilt toch ook dat uw huid stralend, fris en soepel blijft? Onze huidtherapeute gebruikt een uitgebreide assortiment verzorgingsproducten om het welzijn van uw huid te gegaranderen.

De serie producten is speciaal gemaakt voor de problematische huid (droog, rimpels, acne), is hypo-allergeen en bevat indien mogelijk geen kleur- en geurstoffen. De producten bevatten onder andere cremes, peelings, huidreinigers, lotions en sunblock.

Behandelingen huidtherapie

Acne behandeling

Acne bestaat in verschillende vormen en vraagt daarom om huidtherapie op maat naargelang het stadium en de graad waarin de acne zich bevindt. Bij een acne behandeling wordt de huid grondig gereinigd zodat de ontstekingen en/of comedonen sterk verminderen. De huidtherapeute kan eventueel een glycolzuur (chemische peeling) toepassen.

De glycolzuur (chemische peeling verbetert het aangezicht en de structuur van de huid; fijne lijntjes, grove poriën en oppervlakkige hyperpigmentatie (donkere verkleuring van de huid). Dit worden minder zichtbaar. De huid wordt egaler, elastischer, gladder en strakker. Peelings zijn ook zeer geschikt voor acne en oppervlakkige acne littekens/oneffenheden, in het gelaat.

De behandelingen zijn geschikt voor het gezicht, de rug en de bortskas.

Prijzen acne behandeling v.a. € 55,-

Als u een verwijsbrief van uw huisarts heeft, met de diagnose acne, dan kunt u de huidtherapie eventueel vergoed krijgen door uw zorgverzekeraar.

* Onze huidtherapeute(n) is(zijn) aangesloten bij de Nederlandse vereniging van Huidtherapeuten en de kwaliteitsregister.

Naast huidtherapie kunt u bij ons ook voor andere behandelingen terecht, zoals laser ontharen (Amsterdam, Rotterdam, Haarlem en Utrecht).

Bekijk onze acties en aanbiedingen of geef een cadeaubon weg

Acties en aanbiedingen Cadeaubon bestellen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Rotterdam en ontvang 1 keer per maand een leuke actie in je mailbox!