Onze behandelingen zijn voor mannen en vrouwen
Rotterdam-centrum

Klik hier voor onze nieuwe website 

www.cliniclaras.nl

 

Rosacea behandeling

Wat is Rosacea?

Rosacea betekent letterlijk ‘rood als een roos’. Het is een veel voorkomende chronische huidaandoening in het gezicht. De meest voorkomende klachten zijn erytheem ( roodheid), teleangiëctasieën (kleine uitgezette bloedvaatjes/couperose), papels (bultjes), en pustels (puistjes).

De oorzaak van rosacea is onbekend. Een aantal bekende factoren die rosacea kunnen verergeren zijn: overgevoeligheid voor bepaalde crèmes, lotions en make-up, overgang van lage naar hoge temperaturen, alcohol, voeding, zware lichaamlijke inspanning, emotionele belasting en bepaalde geneesmiddelen.

Wat kan een huidtherapeut voor u betekenen?

Uw huidtherapeut stelt met behulp van het Lira Clinical GPS systeem een behandelplan samen om zo effectief mogelijk rosacea te verhelpen. Het behandelplan bestaat uit drie stappen:

Stap 1: Voorbereiden

De huid wordt met behulp van afgestemde thuisproducten van Lira Clinic (constante correctie) en/of een CCT (Clinical Conditioning Treatment) voorbereid voordat er gestart wordt met een peeling.

Stap 2: CCT

Uw huidtherapeut past een serie van op maat gemaakte CCT behandelingen toe om de huid te behandelen en het gewenste resultaat te behalen. Na elke behandeling dient u de producten van Travel + Care kit te gebruiken om de huid te herstellen en te verzorgen. Vanwege kleinere verpakking is de Travel + Care kit economisch verantwoord naast uw reguliere huidverzorging.

Stap 3: Zelfzorg

Na de behandelkuur dient u de afgestemde thuisproducten van Lira Clinical (constante correctie) op te volgen om de huid blijvend te behandelen. 

Tarief van voor
Voorbereiding peeling(niet altijd van toepassing) € 50,- € 35,-
Peeling op maat € 115,- € 85,-
Lira care kit met etui i.c.m. een behandeling € 75,- € 59,-
3 x minikuur peeling € 255,- € 225,-
TCA/Jessner/Greenpower  € 245,- € 165,-
 
* Onze huidtherapeute(n) is(zijn) aangesloten bij de Nederlandse vereniging van Huidtherapeuten en het Kwaliteitsregister Paramedici.

 

Naast huidtherapeutische behandelingen kunt u bij ons ook voor andere behandelingen terecht, zoals laser ontharen (Amsterdam, Rotterdam, Leiden).

Bekijk onze acties en aanbiedingen of geef een cadeaubon weg

Acties en aanbiedingen Cadeaubon bestellen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Rotterdam-centrum en ontvang 1 keer per maand een leuke actie in je mailbox!