Onze behandelingen zijn voor mannen en vrouwen
Rotterdam-centrum

Klik hier voor onze nieuwe website 

www.cliniclaras.nl

 

Acnetherapie

Wat is acne?

We spreken van acne als poriën met talg, bacteriën en/of vetzuren verstopt zijn. Deze talgophopingen veroorzaken ontstekingen in de omliggende huid: er ontstaan rode bultjes, puistjes en onderhuidse ontstekingen. Bepaalde factoren kunnen acne verergeren bijvoorbeel: hormonen, stress of andere omgevingsfactoren.

Wat kan een huidtherapeut voor u betekenen ?

Uw huidtherapeut stelt met behulp van het Lira Clinical GPS systeem een behandelplan samen om zo effectief mogelijk de veroudering van de huid tegen te gaan. Het behandelplan bestaat uit drie stappen:

Stap 1: Voorbereiden

De huid wordt met behulp van afgestemde thuisproducten van Lira Clinic (constante correctie) en/of een CCT (Clinical Conditioning Treatment) voorbereid voordat er gestart wordt met een peeling.

Stap 2: Peeling

Uw huidtherapeut past een serie van op maat gemaakte peelingbehandelingen toe om de effecten van huidveroudering te bestrijden. Na elke behandeling dient u de producten van Travel + Care
Kit te gebruiken om de huid te herstellen en te verzorgen. Vanwege de kleinere verpakking is de Travel + Care Kit economisch verantwoord naast uw reguliere huidverzorging.*

*U kunt uw reguliere huidverzorging doorzetten als de huid niet langer brandt en vervelt.

Stap 3: Zelfzorg

Na een peelingkuur dient u de afgestemde thuisproducten van Lira Clinical (constante correctie) op te volgen om de huid blijvend te behandelen. 

Als u een verwijsbrief van uw huisarts heeft, met de diagnose acne, dan kunt u de huidtherapeutische behandeling eventueel vergoed krijgen door uw zorgverzekeraar.

 
Tarief van voor
Voorbereiding peeling(niet altijd van toepassing) € 50,- € 35,-
Peeling op maat € 115,- € 85,-
Lira care kit met etui i.c.m. een behandeling € 75,- € 59,-
3 x minikuur peeling € 255,- € 225,-
TCA/Jessner/Greenpower  € 245,- € 165,-
 
Voor vragen kunt u onze huidtherapeut ook mailen op het e-mailadres: info@cliniclaras.nl
 

* Onze huidtherapeute(n) is(zijn) aangesloten bij de Nederlandse vereniging van Huidtherapeuten en het Kwaliteitsregister Paramedici.

Naast huidtherapeutische behandelingen kunt u bij ons ook voor andere behandelingen terecht, zoals laser ontharen (Amsterdam, Rotterdam, Leiden).

Bekijk onze acties en aanbiedingen of geef een cadeaubon weg

Acties en aanbiedingen Cadeaubon bestellen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Rotterdam-centrum en ontvang 1 keer per maand een leuke actie in je mailbox!