Onze behandelingen zijn voor mannen en vrouwen
Rotterdam-centrum

       Klik hier voor onze nieuwe website 

www.cliniclaras.nl

 

           

       

Harmony XL Pro laser
De oplossing voor vrijwel al uw huidproblemen!

Couperose, pigmentvlekken, een ongewenste tatoeage, kalknagels, beenvaatjes, huidveroudering en littekens zijn allemaal te behandelen bij Clinic Lara’s.

Wij werken met de Harmony XL Pro laser. Dit is een zeer betrouwbare laser, waarmee wij snel en effectief kunnen behandelen.
De laser bevat verschillende handstukken die elk voor een andere indicatie gebruikt worden. De mogelijkheden zijn enorm!

Voordat we beginnen met de behandeling, zal er eerst een consult worden gedaan door de specialiste en zal zij foto’s maken voor in uw dossier.
Uw wensen kunt u kenbaar maken en de specialiste zal alles vertellen over de behandeling, het resultaat en wat u na de behandeling kunt verwachten. Tevens zal zij informatie geven om het behaalde resultaat zo lang mogelijk te behouden.

Couperose

Couperose zijn rode, verwijde adertjes in het gezicht. Meestal komen ze voor op de wangen en de neus.
Het komt vaak voor en is gelukkig onschuldig, maar mensen storen zich er meestal wel aan.

Vaak is het erfelijk bepaald en het is dan ook bijna niet te voorkomen. Temperatuurverschillen, zoals sauna, zonlicht en roken kunnen couperose verergeren.
Gelukkig is couperose wel goed te behandelen.

Clinic Lara’s behandelt couperose met de Harmony XL laser door middel van gepulst licht van 540 nanometer. Uw huid blijft onbeschadigd, dus er zullen geen littekens ontstaan.

Gemiddeld zijn er 3-6 behandelingen nodig, maar vaak ziet u al na 2 behandelingen verbetering.
Er moet minimaal 3 weken tussen 2 behandelingen in zitten. 

Het is aan te raden om dagelijks een verzorgingsproduct met minimaal factor 30 te gebruiken en dit elke 2 uur te herhalen op zonnige dagen.

Na de behandeling kan uw huid wat rood worden, lichte zwelling vertonen of wat geïrriteerd zijn. Het gevoel is te vergelijken met zonnebrand. Na enkele uren zal dit verminderen. Als u er behoefte aan heeft mag de huid gekoeld worden met een koud kompres. 

Schrik niet als het lijkt alsof het erger wordt na de behandeling. De vaatjes worden eerst donkerder, omdat ze door de behandeling beschadigd worden. Dit zal snel wegtrekken.

Als u last heeft van huidaandoeningen zoals eczeem, psoriasis of een koortslip, dan kan dit door de behandeling weer geactiveerd worden. Mocht het op de plek die behandeld dient te worden voorkomen, dan is het raadzaam om de behandeling uit te stellen.
Onze huidtherapeute zal dit tijdens het consult met u bespreken.

Prijzen

 

Per behandeling

Pakket van 3 behandelingen

1 zone

€ 75      

€ 180

2 zones (Wang en voorhoofd)

€ 99

€ 250

Volledig gelaat

€ 150    

€ 375

Hals of decollete

€ 150

€ 375    

Hals en decolleté

€ 250

€ 625    


Pigmentvlekken

Pigmentvlekken zijn donkere of lichte plekken op de huid en komen bij jong en oud voor.
Sproetjes en ouderdomsvlekken zijn ook pigmentvlekken. Ze kunnen verschillend van kleur, grootte en vorm zijn. Soms voelen ze wat ruw aan.

Pigmentvlekken zijn meestal erfelijk bepaald, maar ze komen vaak ook later tevoorschijn..
Jammer genoeg kunnen we dit haast niet voorkomen, maar het is gelukkig wel te behandelen.

Moedervlekken zijn meestal onschuldig, maar ze zijn onderhevig aan een verhoogd risico op huidkanker. Vooral als de huid veel wordt blootgesteld aan de zon. Heeft u twijfels over een pigmentvlek, laat deze dan aan uw huisarts zien.

Clinic Lara’s behandelt pigmentvlekken met de Harmony XL Pro laser door middel van gepulst licht van 540 nanometer. Uw huid blijft onbeschadigd, dus er zullen geen littekens ontstaan.
De behandelingen worden uitgevoerd door gediplomeerde huidtherapeuten.

Gemiddeld zijn er 3-6 behandelingen nodig, maar vaak ziet u al na 2 behandelingen verbetering.
Er moet minimaal 3 weken tussen 2 behandelingen in zitten. 
Soms zijn er meer behandelingen nodig, dit is afhankelijk van de grootte en het aantal pigmentvlekken die behandeld moeten worden.

Het is aan te raden om dagelijks een verzorgingsproduct met minimaal factor 30 te gebruiken en dit elke 2 uur te herhalen op zonnige dagen.

Na de behandeling kan uw huid wat rood worden, lichte zwelling vertonen of wat geïrriteerd zijn. Het gevoel is te vergelijken met zonnebrand. Na enkele uren zal dit verminderen. Als u er behoefte aan heeft mag de huid gekoeld worden met een koud kompres. 

Schrik niet als het lijkt alsof het erger wordt na de behandeling. De pigmentvlekken worden eerst donkerder, omdat ze door de behandeling naar boven komen. Dit zal snel wegtrekken.

Prijzen

 

Per behandeling

Pakket van 3 behandelingen

1 zone

€ 75      

€ 180

2 zones (Wang en voorhoofd)

€ 99

€ 250

Volledig gelaat

€ 150    

€ 375

Hals of decollete

€ 150

€ 375    

Hals en decolleté

€ 250

€ 625    

Ongewenste tatoeage

Heeft u een tatoeage waar u graag vanaf wilt? Dan bent u bij Clinic Lara’s aan het goede adres.

Een tatoeage bestaat uit inktdeeltjes die ingekapseld zitten in de huid. Een laser vuurt een intense lichtflits op de tatoeage af waardoor de kapsels openbreken. De inkt brokkelt hierdoor uit elkaar in hele kleine stukjes en het afweersysteem van het lichaam voert ze af.

Clinic Lara’s werkt met de Harmony XL Pro laser. Deze laser kan ingezet worden bij zwarte, maar ook bij gekleurde tatoeages. De behandeling is erg veilig en snel.
De behandelingen worden uitgevoerd door gediplomeerde huidtherapeuten.

Voordat er behandeld word, zal de huidtherapeute eerst tijdens een consult u uitleg geven over de werking van de laser en al uw vragen beantwoorden. Zij zal dan tevens een schatting maken van het aantal behandelingen die nodig zullen zijn.

Het aantal benodigde behandelingen is afhankelijk van diverse factoren, zoals de diepte, leeftijd, type en kleur van de tatoeage. De gebruikte inktsoort, de gevoeligheid van uw huid en uw afweersysteem hebben ook invloed op het aantal benodigde behandelingen.

Gemiddeld zijn er 10-12 behandelingen nodig, maar het kan voorkomen dat er meer behandelingen nodig zijn
Tussen elke behandeling moet er 6-8 weken zitten, zodat de huid volledig hersteld is voor de volgende sessie.

Tijdens de behandeling ontstaat er een wit laagje over de tatoeage, dit heet lasersnow. Dit verdwijnt nog dezelfde dag. Hierna ziet de tatoeage er net zo uit als voor de behandeling, maar is de plek ietwat rood en licht gezwollen. Er kunnen wat kleine blaren of korstjes ontstaan. Blijf hier vanaf.
Uw lichaam gaat nu beginnen met het afbreken van de inktdeeltjes en dit proces duurt een aantal welken.

Prijzen

 

Per behandeling

Zeer klein (tot 10 cm2)

€ 50      

Klein (tot 25 cm2)

€ 75

Middel (tot 50 cm2)

€ 99

Groot (Tot 100 cm2)

€ 130

Vanaf 100 cm2 in overleg met de huidtherapeute

 


Beenvaatjes

Beenvaatjes zijn verwijde vaatjes op de benen, die zichtbaar zijn als rode of blauwe lijntjes. Het is cosmetisch storend, maar gelukkig onschuldig en goed te behandelen.
Meestal ontstaan beenvaatjes spontaan, maar ze kunnen ook veroorzaakt worden door dieper gelegen spataderen. De druk van binnenuit belast dan de oppervlakkig gelegen vaatjes. Dit kan komen door bijvoorbeeld zwangerschap, maar ook een staand beroep.

Bij Clinic Lara’s werken wij met de ND:Yag laser van Harmony XL Pro. De behandelingen worden uitgevoerd door gediplomeerde huidtherapeuten.
De afgevuurde laserstraal komt in de huid en richt zich alleen op de bloedvaatjes om deze te vernietigen. Het omliggende weefsel wordt niet beschadigt.
Door de warmte van de laserstraal trekt de vaatwand samen en ruimt het lichaam het (nutteloze) bloedvat op.

De behandeling kan alleen uitgevoerd worden bij beenvaatjes met een doorsnede kleiner dan 4 mm.

Indien u bloedverdunners gebruikt, kunt u wel behandeld worden. Hou echter wel rekening met een langere hersteltijd en blauwe plekken.

Gemiddeld zijn er 3 tot 6 behandeling nodig met een tussenpoos van 6 tot 8 weken. Het is niet nodig om na de behandeling een steunkous te dragen.
Na de behandeling kunt u beter 3 dagen wachten met intensief sporten of naar de sauna gaan.
Niet alle beenvaatjes kunnen verwijderd worden helaas, maar een afname van 75% is haalbaar.

In de toekomst kunnen er wel weer nieuwe beenvaatjes ontstaan. Dit valt niet te voorkomen met een laserbehandeling.

Op een gebruinde huid zijn vaatjes niet zo goed te zien, wat het behandelen lastiger maakt. Zonnebanken, spraytan of zelfbruinende creme is dus niet aan te raden.
Bij behaarde benen graag 1 of 2 dagen van tevoren scheren.

Na de behandeling heeft u niet veel last. Het behandelde gebied zal licht gezwollen zijn en warm aanvoelen, maar dit trekt redelijk snel weg.
De behandelde beenvaatjes kunnen na een behandeling wat blauw/paarsig kleuren, dit trekt ook na enkele weken weg.

 

Per behandeling

Gedeelte

€ 75      

Onderbeen; voor- of achterzijde

€ 89

Onderbeen; volledig

€ 130    

Bovenbeen; voor- of achterzijde

€ 110

Bovenbeen; volledig

€ 175

Volledige benen voorzijde

€ 175

Volledige benen achterzijde

€ 175

Volledige benen; voor- en achterzijde

€ 275

Kalknagels

Kalknagels worden ook wel schimmelnagels genoemd.  Ze zijn verdikt, brokkelig en verkleurd. De nagel kan geel, bruin of zelfs groen zijn.

Kalknagels ontstaan door een schimmel die de nagel besmet. Vaak is de nagel al in een slechte conditie door bijvoorbeeld een beschadiging en dan heeft de schimmel vrij spel om in de nagel te komen. Een schimmel voedt zich met hoorncellen van de nagel en breidt zich gemakkelijk uit. Op den duur zal de gehele nagel besmet zijn.

Bij Clinic Lara’s worden kalknagels behandeld met de Harmony XL Pro laser. De behandelingen worden uitgevoerd door gediplomeerde huidtherapeuten.

Als eerste wordt er een intake gesprek gepland waarin de huidtherapeute u uitleg geeft over de behandeling en advies geeft voor thuis.

In de winkels zijn er enorm veel antischimmelproducten verkrijgbaar. Het verschil met de laser is dat deze producten niet de nagel doordringen en de laser wel, waardoor de nagels met de laser diep en effectief worden behandeld voor een langdurig resultaat.

Gemiddeld zijn er 4-6 behandelingen nodig, afhankelijk van hoe ernstig de nagels besmet zijn en hoe lang de schimmelinfectie al aanwezig is.
Tussen de behandelingen dienen er 4 weken te zitten.
Voor de behandeling dient u bij een pedicure de nagels dun te laten frezen, dit graag 1-3 dagen van tevoren.

Na 3 behandelingen gaat u resultaat zien, in de vorm van verbetering van kleur van de nagel en de nagel zal minder brokkelig zijn.

Het is aan te raden om thuis wel een antischimmelproduct te gebruiken in combinatie met de laser om verdere verspreiding tegen te gaan. Een tinctuur voor op de nagels en een spray voor in de schoenen en op de voeten zijn voldoende.

Thuis adviezen:

- Droog uw voeten goed af na het douchen
- Loop niet op blote voeten in openbare ruimtes
- Draag elke dag schone sokken en neem deze ook mee naar de behandeling
- Was uw beddengoed en sokken op 60 graden
- Houd uw nagels kort

 

Per behandeling

Pakket van 4 behandelingen

1 nagel

€ 45

€ 135

2 nagels

€ 55

€ 175

3 nagels

€ 65

€ 215

4 nagels

€ 75

€ 255

5-10 nagels

€ 125

€ 450

Huidveroudering

Huidveroudering is een normaal verschijnsel, wat al vanaf ons 20e jaar begint.

Hoe snel de huid veroudert is afhankelijk van meerdere factoren, zoals roken, voeding, huidverzorging, ultraviolette stralen (zon en zonnebank) en genen.

Tijdens het verouderen van de huid wordt de opperhuid steeds dunner en wordt de huid kwetsbaarder. Tevens neemt de hoeveelheid colageen en elastine af, waardoor de huid minder stevig en soepel is.
Uiteindelijk wordt de huid slapper en ontstaan er rimpels.

De zon (en zonnebank) is momenteel de grootste boosdoener voor onze huid. Elastine en collageen raken erdoor beschadigd en de bloedvaatjes verliezen elasticiteit, waardoor er couperose ontstaat.
Ter bescherming maken de pigmentcellen meer pigment aan, waardoor er pigmentvlekken ontstaan.

Gelukkig heeft Clinic Lara’s de oplossing!
Onze huidtherapeuten werken met de fractional laser en de clearlift laser van de Harmony XL Pro.

Al na enkele behandelingen ziet u een prachtig resultaat!

Clearlift

Met de clearlift behandeling wordt er warmte in de huid gebracht die ervoor zorgt dat de aanmaak van collageen en elastine wordt gestimuleerd.
Gemiddeld zijn hiervoor 4-6 behandeling nodig met een tussenpoos van 4 weken.
Het proces van aanmaken van collageen en elastine is wat langzaam, vandaar dat het resultaat pas zichtbaar is na enkele maanden.
Het is aan te raden om na een kuur van 4-6 behandelingen, de behandeling voort te zetten om de 6-8 weken.
De clearlift behandeling kan zelfs op de donkere huid worden uitgevoerd!

Fractional laser

De fractional laser werkt op 3 manieren.  Er worden kleine gaatjes in de huid geschoten, er ontstaat warmte in de huid en een kwart van de dode huidcellen wordt verwijderd door verdamping. Deze 3 technieken samen zorgen voor een fantastisch resultaat. Uw huid wordt gladder en strakker, poriën verstrakken, pigmentvlekken worden lichter en uw huidskleur zal frisser ogen.

Er zijn 4 behandeling nodig met een tussenpoos van 4 weken.

De behandeling is niet pijnlijk, maar wel dient u rekening te houden met wat roodheid, kleine korstjes en wat schilfering voor 5-7 dagen na de behandeling. Pas na 48 uur mag u make-up aanbrengen op de huid. Bij voorkeur minerale make-up. Gewone foundation dient u een week mee te wachten.

Na deze kuur mag de fractional behandeling voor een jaar niet meer uitgevoerd worden, maar u kunt de aanmaak van collageen en elastine blijven stimuleren door middel van de clearlift laser.

Het is erg belangrijk dat u de zon zoveel mogelijk probeert te vermijden en uw huid dagelijks beschermd met een crème met (minimaal) spf 30.


 

Per behandeling

Pakket van 4 behandelingen

Gedeelte gelaat

€ 130

€ 400

Gehele gelaat

€ 200

€ 650

Hals

€ 150

€ 450

Decolleté

€ 150

€ 450

Hals en decolleté

€ 200

€ 650

Gelaat, hals en decolleté

€ 300

€ 950

Littekens

Littekens ontstaan nadat de huid beschadigd is.
Is alleen de opperhuid beschadigd, dan ontstaat er een schaafwond die weer wegtrekt.
Is ook de lederhuid beschadigd, dan is de beschadiging zo diep dat er een litteken achterblijft.

Het soort litteken dat ontstaat is afhankelijk van o.a. de aanleg voor het maken van littekenweefsel, de soort verwonding en de plaats op het lichaam.

Bij Clinic Lara’s behandelen onze gediplomeerde huidtherapeuten littekens met de Harmony XL Pro laser.
Littekens kunnen hierdoor afgevlakt worden, minder rood worden en ook bijbehorende klachten zoals jeuk kunnen verminderen.

Voor een passend advies is het aan te raden om eerst een intake gesprek te plannen.
De huidtherapeute beoordeelt het litteken en geeft een schatting van het aantal benodigde behandelingen en de kosten hiervan.

 

Per behandeling

Klein (Tot 25 cm2)

€ 49

Middel (Tot 50 cm2)

€ 75

Groot (Tot 100 cm2)

€ 99

Vanaf 100 cm2 in overleg met de huidtherapeute

 

Ervaringen

K: Ik heb altijd al last gehad van rode adertjes in mijn gezicht waar ik mij ontzettend aan stoorde. Elke dag camoufleerde ik het met make-up, maar alsnog zag je de roodheid erdoorheen. De huidtherapeute adviseerde mij een couperose behandeling met de laser en na 3 behandelingen zijn alle vaatjes verdwenen!

D: Na mijn 1e zwangerschap heb ik pigmentvlekken in mijn gezicht gekregen. Sinds mijn 15e heb ik al last van acné en nu ook nog donkere vlekken. Mijn gezicht zag er echt niet uit. De acné heb ik nu aardig onder controle met een goede reiniging, maar de pigmentvlekken zijn zo goed als weg dankzij de harmony laser. Ik durf weer zonder make-up naar buiten.

Bekijk onze acties en aanbiedingen of geef een cadeaubon weg

Acties en aanbiedingen Cadeaubon bestellen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Rotterdam-centrum en ontvang 1 keer per maand een leuke actie in je mailbox!