Onze behandelingen zijn voor mannen en vrouwen
Rotterdam-centrum

Definitief ontharen

Definitief ontharen

Nooit meer scheren, harsen of epileren! Na enkele behandelingen definitief verlost worden van uw ongewenste haargroei is nu mogelijk d.m.v. de nieuwste lasertechniek. »»

Huidtherapeute

Huidtherapeute

De huid is de spiegel van onszelf en van onze gezondheid. Omgevingsfactoren, zoals UV-stralen, stress of ongezonde voeding, kunnen zeer schadelijk zijn. U wilt toch ook dat uw huid fris, soepel en stralend blijft? »»

Acne behandeling

Acne behandeling

Acne bestaat in verschillende vormen en vraagt daarom om huidtherapie op maat naargelang het stadium en de graad waarin de acne zich bevindt. Bij een acne behandeling wordt de huid grondig gereinigd. »»

Bekijk onze acties en aanbiedingen of geef een cadeaubon weg

Acties en aanbiedingen Cadeaubon bestellen

Klik hier voor onze nieuwe website 

www.cliniclaras.nl

 

Als voorloper op de andere vestigingen werkt onze nieuwe vestiging Clinic Lara's Rotterdam-centrum met de Soprano ICE Platinum. Ook dit is een diode laser, als extra kunnen we nu ook de (zon)gebruinde huid behandelen.

Klik hier voor onze nieuwe website 

www.cliniclaras.nl

 

Clinic Lara's Rotterdam-Centrum, Laser Ontharen in Rotterdam, Leiden, Amsterdam, Haarlem en Utrecht

Bent u op zoek naar rust en ontspanning, dan verwelkomen wij u graag in onze clinic in Rotterdam. Genieten van een weldadig gevoel en ontspanning.

Clinic Lara's biedt u het beste op het gebied van persoonlijke verzorging. Van schoonheidsbehandelingen tot hand- en voetverzorging en van zonnen tot definitief ontharen.

Bij Clinic Lara's werken wij uitsluitend met producten van topmerken, waaronder Neoderma, en maken wij gebruik van de nieuwste technologieën als het gaat om laserontharing LightSheer DUET Diode Laser en Soprano Ice Platinum. Laserontharing in Leiden, laserontharing in Amsterdam, laserontharing in Utrecht, laserontharing in Haarlem of je laten ontharen in Rotterdam kan deels vergoed worden door de verzekeraars.

Laat u verwennen in één van onze salons.


Contact aanvraag

Heeft u een vraag of wilt u informatie? Vul onderstaande gegevens in en één van onze specialisten neemt contact met u op.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Rotterdam-centrum en ontvang 1 keer per maand een leuke actie in je mailbox!