Onze behandelingen zijn voor mannen en vrouwen
Laser & Skin Centre Leiden
071 542 75 23 leiden@cliniclaras.nl

Definitief ontharen

Definitief ontharen

Nooit meer scheren, harsen of epileren! Na enkele behandelingen definitief verlost worden van uw ongewenste haargroei is nu mogelijk d.m.v. de nieuwste lasertechniek. »»

Huidtherapeute

Huidtherapeute

De huid is de spiegel van onszelf en van onze gezondheid. Omgevingsfactoren, zoals UV-stralen, stress of ongezonde voeding, kunnen zeer schadelijk zijn. U wilt toch ook dat uw huid fris, soepel en stralend blijft? »»

Acne behandeling

Acne behandeling

Acne bestaat in verschillende vormen en vraagt daarom om huidtherapie op maat naargelang het stadium en de graad waarin de acne zich bevindt. Bij een acne behandeling wordt de huid grondig gereinigd. »»

Bekijk onze acties en aanbiedingen of geef een cadeaubon weg

Acties en aanbiedingen Cadeaubon bestellen

Klik hier voor onze nieuwe website 

 

www.cliniclaras.nl

 

Als voorloper op de andere vestigingen werkt onze nieuwe vestiging Lara's Leiden met de Soprano Accord. Ook dit is een diode laser, als extra kunnen we nu ook de (zon)gebruinde huid behandelen.

Klik hier voor onze nieuwe website 

 

 

www.cliniclaras.nlLara's Beauty & Skin Centre, Uw schoonheidssalon in Leiden, Amsterdam, Rotterdam, Haarlem en Utrecht


 

Bent u op zoek naar rust en ontspanning, dan verwelkomen wij u graag in onze schoonheidssalon in Leiden, Amsterdam, Rotterdam, Haarlem of Utrecht. Genieten van een weldadig gevoel en ontspanning.

Lara's Beauty & Skin Centre biedt u het beste op het gebied van persoonlijke verzorging. Van schoonheidsbehandelingen tot hand- en voetverzorging en van zonnen tot permanent ontharen.

Bij Lara's Sun & Beauty Centre werken wij uitsluitend met producten van topmerken, waaronder Neoderma, en maken wij gebruik van de nieuwste technologieën als het gaat om zonnen (Ergoline) en laserontharing (LightSheer DUET Diode Laser). Laserontharing in Leiden, laserontharing in Amsterdam, laserontharing in Utrecht, laserontharing in Haarlem of je laten ontharen in Rotterdam kan deels vergoed worden door de verzekeraars.

Laat u verwennen in één van onze schoonheidssalons.


Contact aanvraag

Heeft u een vraag of wilt u informatie? Vul onderstaande gegevens in en één van onze specialisten neemt contact met u op.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Leiden en ontvang 1 keer per maand een leuke actie in je mailbox!