Gratis intake? Maak een afspraak. IVM COVID 19 IS locatie  HAARLEM dagelijks open  tussen  10-22 uur EN locatie UTRECHT van 20-20 uur alleen voor gebruik van de zonnebanken

Dermapen

  /    /  Dermapen

Dermapen Utrecht & Haarlem

De dermapen is een nieuw apparaat dat gebruikt wordt voor microneedling en huidvernieuwing. In vergelijking met bestaande microneedling therapie is de dermapen effectiever en veiliger.

Met de dermapen worden er doormiddel van 12 of 36 minuscule naaldjes kleine gaatjes in de huid gemaakt. Hierdoor wordt het natuurlijk huidgenezingsproces in werking gesteld. In de huid wordt de groei van collageen en elastine (bindweefsel)  gestimuleerd. De gaatjes worden dus als het ware opgevuld met nieuwe cellen. Hierdoor word de huid weer mooi stevig.

De dermapen is daarom de perfecte behandeling voor littekens, acnelittekens, rimpels en/of fijne lijntjes, pigmentvlekken en grove poriën.

Voor mensen met een donkere huid is een behandeling met de dermapen minder geschikt. U kunt beter kiezen voor een behandeling met een peeling van image.Interesse? Maak een afspraak voor Dermapen