Gratis intake? Maak een afspraak.

Huidtherapie

  /  Huidtherapie

Huidtherapie Utrecht & Haarlem

Lara’s sun and beauty Centre Haarlem is een gespecialiseerde huidpraktijk op het gebied van onder andere huidverbetering, pigmentvlekken, anti-aging, acne, littekens en ongewenste haargroei. Onze huidtherapeut heeft al ruim tien jaar ervaring op het gebied van huidverbetering.

Onze specialistes volgen regelmatig bij- en nascholingen om up-to-date te blijven. Bij ons staat de klant centraal en is het ons doel om u tevreden naar huis te laten gaan.

De huid is de spiegel van onze gezondheid en onszelf. Factoren, zoals stress, ongezonde voeding of UV-stralen kunnen zeer schadelijk zijn. U wilt toch ook dat uw huid stralend, fris en soepel blijft? Onze huidtherapeute gebruikt een uitgebreid assortiment verzorgingsproducten van de merken image, neoderma, meditopics en eucerin om het welzijn van uw huid te garanderen.

Wij bieden de volgende behandelingen aan:

Acnetherapie, littekentherapie, dermapen, anti-aging, bio-peeling, laserontharing, elektrish-epileren en verschillende chemische peelings van de merken image en meditopics.

* Veel behandelingen van Onze huidtherapeute(n) kunnen worden vergoed door uw zorgverzekering. Vraag hier naar tijdens het intakegesprek.

 

* Onze huidtherapeute(n) is(zijn) aangesloten bij de Nederlandse vereniging van Huidtherapeuten en de kwaliteitsregister.