Gratis intake? Maak een afspraak.

Zonnestudio

  /    /  Zonnestudio

Zonnestudio Haarlem

De zon schijnt altijd bij Lara’s!

Professioneel en verantwoord zonnen met de nieuwste zonnebanken van Ergoline. Wij hebben een ruime keus aan zonnebanken, van beginner tot gevorderde. Hygiëne en goed advies staan bij ons hoog in het vaandel.

Bij een goed zonadvies hoort natuurlijk ook zonne-cosmetica. Deze zijn belangrijk voor een gezond en goed resultaat . Het verzorgt je huid en houd de kleur langer vast. Je wordt niet alleen sneller en dieper bruin, je blijft ook langer bruin. Wij verkopen crèmes voor verschillende huidtypes van Devoted Creations en House of Tan. Zij bieden het allerbeste in aloë vera gebaseerde producten.

Zonnen is gezond en geeft energie! De warmte van de zonnebank geeft een behaaglijk en ontspannen gevoel. Bovendien zorgt het voor een goede doorbloeding en maakt je lichaam vitamine D aan waardoor je je lekkerder voelt.

Met een goed advies van onze medewerkers krijgt u op een veilige en verantwoorde manier een mooie bruine kleur in een ontspannen sfeer.

Ergoline zonnebanken voorzien van Airco, Aromatherapie en Aquafresh. Zonnen na intake, vanaf 18 jaar!

Voor wellness in alle luxe

De Ergoline Prestige 1600 biedt het nieuwste van het nieuwste op het gebied van bruinings – technologie. De Hybrid Performance en Beauty Light LED zorgen voor een combinatie van UV – en rood licht. Hierdoor krijgt de huid een gelijkmatige, diep bruine kleur. Waarbij gelijktijdige huidverzorging ook nog eens mogelijk is. Een ander aspect dat de Ergoline Prestige 1600 zo uniek maakt, is de Personal Sunstyle. De klant kan door middel van een keuzemenu zijn of haar persoonlijke kleur ontvangen. Wellness, luxe en gebruiksvriendelijkheid: dat is waar de Ergoline Prestige 1600 voor staat.