Gratis intake? Maak een afspraak.

Mesotherapie

  /    /  Mesotherapie

Naaldloze electro-mesotherapie behandeling in Haarlem

  • Veilig en effectief
  • Gelijk zichtbaar resultaat
  • Pijnvrije naaldloze behandeling
  • Klinisch bewezen en getest

Mesotherapie behandeling met VIORA INFUSION™

Pijnloos en risicovrij

Infusion™ electro-mesotherapie is veilig, pijnvrij en naaldloos. Een behandeling met de Infusion biedt alle voordelen van mesotherapie zonder risico’s. Het is een cosmetische procedure, waarbij essentiële vitamines, mineralen en proteïnen in de huid worden gebracht die de stofwisseling stimuleren.

Infusion™ is geschikt voor huidverjonging, aanmaak van collageen, bevordert de vochtregulatie, verstevigt de huid en verbetert cellulitis & striae.

Hoe werkt het?

Infusion™ brengt de speciaal samengestelde vloeistoffen in zonder de huid te beschadigen, de zogenaamde IonWave™ technologie. Uw specialist maakt met het handstuk ronddraaiende massagebewegingen over het te behandelen gebied. Dit handstuk levert korte elektrische stroomstootjes. Hierdoor opent de celmembraan zich tijdelijk. Vervolgens wordt de vloeistof uit de ampul ingesluisd en sluit de celmembraan zich weer. Deze speciale techniek wordt ook wel electroporese genoemd. Tijdens de behandeling zult u een zachtaardige puls voelen, een soort van tinteling op uw huid. Dit zal u echter niet afleiden van het relaxte gevoel dat u tijdens de mesotherapie behandeling zult hebben. Het resultaat zal nog beter zijn indien u vooraf een microdermabrasie behandeling ondergaat.

Het Infusion™ electro-mesotherapiesysteem brengt speciaal samengestelde vloeistoffen in zonder de huid te beschadigen. Deze vloeistoffen zijn samengesteld uit de meest pure en kwalitatieve ingrediënten, voor maximale absorptie in de huidcellen, en verzekeren effectiviteit. Elke oplossing in een ampul is een samenstelling van speciale serums, proteïnen en helende middelen; elk geschikt voor een specifieke huidbehandeling.

Hoe lang duurt een behandelsessie?

Voordat met een behandeling wordt gestart, krijgt u van ons een eerlijk en deskundig advies. Afhankelijk van uw vraag wordt een behandelplan op maat gemaakt. Zo weet u van tevoren precies waar u aan toe bent. Om tot een optimaal resultaat te komen, dient u een aantal behandelingen te ondergaan.

Zijn er bijeffecten?

Infusion™ kent geen potentiële bijeffecten. Als u zwanger bent of indien u een medische achtergrond heeft, dan kunt u dit het beste met uw schoonheidsspecialist of huidtherapeut overleggen voorafgaand aan de mesotherapie behandeling.

Wanneer zie ik resultaat?

Vanaf de eerste behandeling met de Infusion™ zult u reeds het verschil ervaren. De huid is voelbaar steviger en elastischer. Op den duur zullen rimpels vervagen en littekens als gevolg van bijvoorbeeld acne zichtbaar minder worden. De huid verkrijgt een vitale uitstraling en de conditie van uw huid zal zichtbaar verbeteren. De huid is steviger, beter doorbloed en de contouren zijn aanzienlijk meer gestroomlijnd!

Informatie video

 

Prijslijst

Mesotherapie (gezicht) (60 min)
Mesotherapie (kuur 5x)
Mesotherapie (kuur 10x)

Mesotherapie incl. decolleté (60 min)
Mesotherapie incl. decolleté (kuur 5x)
Mesotherapie incl. decolleté (kuur 10x)

Micro. & Meso. (gezicht) (90 min)
Micro. & Meso. (kuur 5x)
Micro. & Meso. (kuur 10x)

Micro. & Meso. incl. decolleté (90 min)
Micro. & Meso. incl. decolleté (kuur 5x)
Micro. & Meso. incl. decolleté (kuur 10x)

€ 79.50
€ 295.00
€ 495.00

€ 99.50
€ 395.00
€ 695.00

€ 119.50
€ 450.00
€ 795.00

€ 149.50
€ 595.00
€ 995.00

Kuurprijs alleen geldig indien vooruit betaald wordt.
10% korting op de complete huidverzorgingslijn die u aanschaft bij een kuur.

Kijk ook eens naar de andere behandelingen in onze schoonheidssalon in AmsterdamRotterdamUtrecht of Haarlem, zoals ontharen met laser.