Gratis intake? Maak een afspraak.

Laserontharen

  /    /  Laserontharen

Laser ontharing Haarlem

Als voorloper op de andere vestigingen heeft Lara’s Haarlem een nieuwe laser genaamd Soprano. Dit is een diode laser, maar speciaal voor de (zon)gebruinde huid.

Permanent ontharen met de allerlaatste lasertechnologie voor laserontharing.

*Bij deze behandelingen is vergoeding door uw zorgverzekeraar mogelijk.

De meeste verzekeraars vergoeden lasertherapie in het aanvullend pakket. Wil je weten in welke mate? Klik dan hier.

Nooit meer scheren, harsen of epileren! In enkele behandelingen permanent verlost van uw ongewenste haargroei is nu mogelijk d.m.v. de nieuwste lasertechniek.

Lara’s schoonheidssalons in Amsterdam, Haarlem, Rotterdam en Utrecht maken gebruik van de nieuwste laser op het gebied van laserontharing (eerste in Nederland)!

De “Gouden Standaard” voor permanent ontharing.

Het LightSheer DUET diode lasersysteem is speciaal ontworpen voor effectief en permanent ontharen. Dankzij de allernieuwste technologie en de geavanceerde krachtige diode laser met 800 nm golflengte is de LightSheer DUET ongeëvenaard en niet vergelijkbaar met andere ontharingssystemen als het gaat om veilige en effectieve laserontharing op een efficiënte manier.

Deze diode laser wordt wereldwijd in klinieken en ziekenhuizen gebruikt en is in Amerika als enige door de FDA (Food & Drug Administration) goedgekeurd. Wetenschappelijk onderzoek en uitgebreide klinische testen wereldwijd hebben bewezen dat hiermee op een veilige en effectieve manier maximale resultaat wordt behaald bij bijna alle huidtypes en haarkleuren.

Wereldwijd zijn honderdduizenden klanten behandeld met een bevredigend resultaat. Uit onderzoek is gebleken dat 96% van de klanten tevreden is over de resultaten waarbij na 4 tot 5 behandelingen permanente ontharing wordt bereikt van 70 tot 95%!

Naar aanleiding van de resultaten uit de vele en uitgebreide studies wordt deze laser ook wel de “Gouden Standaard” voor permanent ontharen genoemd. De LightSheer DUET diode laser is daarom de juiste keuze voor optimale veiligheid, effectiviteit en efficiency.

De werking van ontharen met laser is als volgt. De door de laser uitgezonden zuivere en krachtige lichtstraal (800 nm golflengte) wordt omgezet in warmte en door het pigment in het haar naar het haarzakje geleid. De haarwortel wordt hierdoor vernietigd. Door het zuivere en zeer krachtige laserlicht worden zelfs de dieper gelegen haarworteltjes bereikt waardoor maximaal resultaat wordt behaald.

Laserontharing duurzamer en effectiever dan IPL

In tegenstelling tot Lara´s gebruiken de meeste ontharingsinstituten IPL ontharing. Laserontharing is duurzamer en effectiever dan IPL ontharing. In vergelijking met IPL ontharing bereik je met laserontharing maximaal resultaat in veel minder behandelingen. Hierdoor bent u vaak veel goedkoper uit en bereikt u een beter resultaat.

Zowel de laser als IPL zetten licht om in warmte. Alleen gebruikt de laser licht met 1 golflengte en heeft daardoor een hoger vermogen om dieper gelegen haarwortels te bereiken. De IPL is geen laser maar gebruikt lichtflitsen met een breed spectrum van licht. De flitslampen van IPL zenden een mix van vele soorten licht uit waardoor het op de diepere plaatsen niet altijd bij de haarvaatjes komt. Simpelweg omdat het flitslicht van IPL niet heel gericht geplaatst kan worden. Het zuivere en zeer krachtige licht van de laser kan wel tot dieper gelegen haarvaatjes komen. Daardoor is laserontharing duurzamer en effectiever.

Informatie video’s

Behandelingen

DamesPrijsHerenPrijs
Gezicht

Bakkebaard
Wenkbrauwen
Wangen
Bovenlip ontharen
Kin
Hals
Nek
Oksels
Armen
Bovenarmen
Onderarmen
Borst
Buik
Rond de tepels
Tussen de borsten
Bilnaad
Billen
Onderrug
Schaamstreek
Bikinilijn
Benen
Onderbenen
Bovenbenen

€ 150

€ 40
€ 40
€ 60
€ 40
€ 40
€ 60
€ 60
€ 60
€ 200
€ 125
€ 125
€ 75
€ 75
€ 40
€ 40
€ 55
€ 125
€ 100
€ 125
€ 85
€ 250
€ 150
€ 150

Gezicht (wenkbrauwen, jukbeenderen, hals en nek)

Wenkbrauwen
Jukbeenderen
Oren
Neus

Hals
Nek
Oksels
Armen
Bovenarmen
Onderarmen
Borstkas
Borstkas en buik
Schouders

Bovenrug en schouders
Onderrug
Rug

Benen
Onderbenen
Bovenbenen

€ 175

€ 50
€ 50
€ 50
€ 50

€ 75
€ 75
€ 75
€ 250
€ 160
€ 160
€ 160
€ 250
€ 140

€ 200
€ 140
€ 250

€ 300
€ 175
€ 175

Prijzen zijn incl. BTW en per behandeling.

Er zijn gemiddeld 5 tot 8 behandelingen nodig.
Bij combinatie van meerdere behandelingen krijgt u korting.
Bij combinatie van 2 behandelingen 10% korting.
Bij combinatie van 3 behandelingen 15% korting.

Wat u moet weten…

Voordat we aan uw behandeling gaan beginnen, willen wij u op de hoogte stellen van een aantal belangrijke punten bij laserontharing.

Richtlijnen

Voor de behandeling mag u niet gebruind zijn door bijvoorbeeld zon of zonnebank, omdat een laserbehandeling bij teveel pigment, witte plekken of brandwonden kan veroorzaken. Gelieve de hele laser periode niet zonnen.

Na de behandeling is het belangrijk dat uw huid gedurende de laserperiode met een zonnebrandcrème, minimaal factor 30, goed tegen zonlicht te beschermen, het liefst 2 keer per dag. Dit helpt om donkere verkleuring van de huid te voorkomen.

Sommige medicijnen kunnen een licht-overgevoeligheid geven en een combinatie van het laserbehandeling met deze medicijnen, kan blaren en littekens geven. Het is daarom van groot belang dat u ieder medicijngebruik meldt bij de specialist. Denk hierbij ook aan milde medicijnvormen zoals aspirine, antibioticakuren en andere pijnstillers.

Het te behandelen gebied mag van te voren wel geschoren worden, maar de haren mogen niet geëpileerd, geharst of op welke manier dan ook uitgetrokken zijn. De behandeling wordt hierdoor minder effectief.

Vrouwelijke cliënten dienen rekening te houden met extra gevoeligheid en een verhoogde risico op pigmentvlekken tijdens ongesteldheid, wij raden dan ook aan de behandelingen om deze periodes heen te plannen, u dient hier zelf rekening mee te houden.

Elektrische epilatie

Elektrische epilatie zorgt net als laserontharing ervoor dat ongewenste haren definitief verdwijnen.

De donkere haren worden behandeld met de Lightsheer DUET diode laser (laser ontharen). Lichtblondegrijze en/of rode haren worden elektrisch geëpileerd.

Hierbij gaat om haren in het gezicht, elders op het lichaam en bijvoorbeeld op huidtransplantaten. De specialist laat een minuscuul naaldje in het haarzakje glijden om dit elektrisch te vernietigen. Na elke behandeling worden de haren zwakker en dunner waarna ze uiteindelijk verdwijnen.

De behandelperiode varieert van enkele maanden tot jaren, afhankelijk van de grootte van het oppervlak.

Prijzenv.a. € 27,50

 

*Als u een verwijsbrief van uw arts heeft, met de diagnose overbeharing in het gelaat en/of de nek, dan kunt u de behandelingen eventueel vergoed krijgen door uw zorgverzekeraar.

* Onze huidtherapeute(n) is(zijn) aangesloten bij de Nederlandse vereniging van Huidtherapeuten en de kwaliteitsregister.