Onze behandelingen zijn voor mannen en vrouwen
Sun & Beauty Centre Haarlem
023 844 91 92 receptie@larasun.nl

Beauty

Beauty

Een stralend en gezond gezicht! Gezichtsbehandelingen en totale verzorging naar uw persoonlijke behoefte. »»

Definitief ontharen

Definitief ontharen

Nooit meer scheren, harsen of epileren! Na enkele behandelingen definitief verlost worden van uw ongewenste haargroei is nu mogelijk d.m.v. de nieuwste lasertechniek. »»

Zonnestudio

Zonnestudio

Mooie zongebruinde huid d.m.v. de nieuwste Ergoline zonnebanken. Verantwoord en professioneel zonnen. »»

Huidtherapeute

Huidtherapeute

De huid is de spiegel van onszelf en van onze gezondheid. Omgevingsfactoren, zoals UV-stralen, stress of ongezonde voeding, kunnen zeer schadelijk zijn. U wilt toch ook dat uw huid fris, soepel en stralend blijft? »»

Spraytan

Spraytan

Het snelle alternatief voor de zon, in 10 minuten een prachtig bruine huid. Direct een gebruinde huid en een natuurlijk resultaat! »»

Contact

Contact

Neem contact op met Lara's Sun & Beauty Centre Haarlem. »»

Bekijk onze acties en aanbiedingen of geef een cadeaubon weg

Acties en aanbiedingen Cadeaubon bestellen

Als voorloper op de andere vestigingen heeft Lara's Haarlem een nieuwe laser genaamd Soprano. Dit is een diode laser, maar speciaal voor de (zon)gebruinde huid.

Lara's Sun & Beauty Centre, Uw schoonheidssalon in Amsterdam, Rotterdam, Haarlem en Utrecht

Bent u op zoek naar rust en ontspanning, dan verwelkomen wij u graag in onze schoonheidssalon in Amsterdam, Rotterdam, Haarlem of Utrecht. Genieten van een weldadig gevoel en ontspanning.

Lara's Sun & Beauty Centre biedt u het beste op het gebied van persoonlijke verzorging. Van schoonheidsbehandelingen tot hand- en voetverzorging en van zonnen tot permanent ontharen.

Bij Lara's Sun & Beauty Centre werken wij uitsluitend met producten van topmerken, waaronder Neoderma, en maken wij gebruik van de nieuwste technologieën als het gaat om zonnen (Ergoline) en laserontharing (LightSheer DUET Diode Laser). Laserontharing in Amsterdam, laserontharing in Utrecht, laserontharing in Haarlem of je laten ontharen in Rotterdam kan deels vergoed worden door de verzekeraars.

Laat u verwennen in één van onze schoonheidssalons.


Contact aanvraag

Heeft u een vraag of wilt u informatie? Vul onderstaande gegevens in en één van onze specialisten neemt contact met u op.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Haarlem en ontvang 1 keer per maand een leuke actie in je mailbox!