Gratis intake? Maak een afspraak.

Neoderma

  /    /  Neoderma

Neoderma

Neoderma is een exclusieve lijn voor huidverzorging die 'Schoonheid Terug naar de Natuur brengt'. Door het gebruik van actieve kruiden en plantenextracten kunnen alle problemen bij de huidverzorging behandeld worden.

De Neoderma producten zijn vrij van minerale olien, lanoline, dierenextracten en genetisch gemanipuleerde planten of kruidenextracten. Neoderma is niet op dieren getest.

Planten en kruiden worden reeds duizenden jaren gebruikt om het menselijk lichaam mooier te maken. Door gebruik te maken van traditie en van de laatste ontwikkelingen in wetenschappelijk onderzoek heeft het Neoderma onderzoekteam een natuurlijke huidverzorgingslijn geschapen. Daarbij worden de meest uitgelezen actieve kruiden als ingredienten gebruikt en tevens de modernste technologien om de actieve eigenschappen van de planten te bewaren.

Kruiden Cocktails
De Neoderma producten bevatten 5 exclusieve Kruiden Cocktails, één voor elke huidverzorgingslijn. De Hydration Kruiden Cocktail, Rebalancing Kruiden Cocktail, Anti-Age Kruiden Cocktail, Whitening Kruiden Cocktail, en Ogen Kruiden Cocktail. Elke kruiden cocktail bevat drie actieve kruiden met een synergetische werking teneinde een specifieke huidsoort te verzorgen en verbeteren.

Internationaal Erkend Neoderma producten en schoonheidsbehandelingen zijn uniek in de werking en resultaat. Om die reden gebruiken en verkopen schoonheidsspecialisten in meer dan 20 landen Neoderma cosmetica in hun schoonheidssalons.

Neo-Marine Spa Treatment – € 95,00
Behandeling speciaal ontwikkeld voor gezicht en hals. Geschikt voor de vochtarme huid, fijne lijntjes en rimpels.

Chinese Kruidenpeeling – € 87,50
Kuur van 3 behandelingen binnen 20 dagen: € 250,-.

Een diepreinigende peeling op kruidenbasis. Stimuleert de doorbloeding en helpt roodheden tegen te gaan. Zorgt voor het verminderen van verkleuringen in de huid en geeft een zuivere werking op alle onzuiverheden. Geschikt voor alle huidtypes en huidproblemen. 

Chinese Kruidenpeeling + Neo-Marine Spa Treatment –  € 155,00
Heeft jouw huid nét eventjes wat meer nodig dat alleen een diepe reiniging of een hydratatie? Kies dan voor de combinatie van de peeling en de Neo-marina Spa treatment.