Gratis intake? Maak een afspraak.

Microdermabrasie

  /    /  Microdermabrasie

Microdermabrasie

Microdermabrasie is een mechanische dieptepeeling die de huid glad, zacht en jeugdig maakt. Op effectieve wijze wordt de huid ontdaan van dode huidcellen en wordt de bloedcirculatie en de aanmaak van cellen in het bindweefsel van de huid gestimuleerd.

 • Veilig en effectief
 • Meteen zichtbaar resultaat
 • Pijnvrije behandeling
 • Klinisch bewezen en getest

*Bij deze behandeling is vergoeding door uw zorgverzekeraar mogelijk.

Microdermabrasie behandeling met VIORA PRISTINE™

Pijnloos en hygiënisch. Hoe werkt het?

De Pristine exfolieert het huidoppervlak: de huid wordt als het ware verfijnd afgeschaafd, waardoor de bovenste oude, beschadigde en vervuilde huidcellen worden verwijderd. Dit proces stimuleert de celvernieuwing met de aanmaak van verse, jonge cellen en met collageen (het hoofdbestanddeel van het huidbindweefsel dat uw huid stevig en elastisch houdt). Na een microdermabrasie behandeling zal de huid optimaal werkstoffen opnemen. Het vacuümsysteem zorgt voor een directe lifting van de vermoeide huid en stimuleert de bloedtoevoer naar het huidoppervlak, waardoor de zuurstofopname wordt verhoogd. Nieuwe collageen en elastine worden gevormd met een duidelijk zichtbare en langdurige huidverbetering en huidverjonging tot gevolg.

Wat behandelt Pristine?

Pristine behandelt en vermindert de verschijning van:

 • Vermoeide vale huid
 • Rokershuid
 • Acne / comedonen
 • Littekens
 • Rimpels / huidverjonging
 • Grove en/of verstopte poriën
 • Lever- / ouderdomsvlekken
 • Zonschade / huidveroudering

Hoe voelt de behandeling en wanneer zie ik resultaat?

Als een licht trekkend gevoel aan de huid. Het is een comfortabele en pijnloze behandeling. Vanaf de eerste behandeling met de Pristine zult u reeds het verschil ervaren. De huid voelt zuiver, rimpels zullen vervagen en littekens (als gevolg van bijvoorbeeld acne) minder zichtbaar worden. De huid verkrijgt een vitale uitstraling en de conditie van uw huid zal zichtbaar verbeteren.

Hoe lang duurt een behandelsessie?

Voordat met een behandeling wordt gestart, krijgt u van uw specialist een eerlijk en deskundig advies. Microdermabrasie geeft het beste resultaat in een kuurbehandeling. Tussen de behandelingen moeten minimaal 10 dagen zitten om de huid de gelegenheid te geven om nieuwe huidcellen aan te maken. Voor een goed zichtbaar resultaat moeten er 5 tot 10 behandelingen plaatsvinden. De behandeling moet thuis worden ondersteund met de juiste huidverzorgingsproducten voor een optimaal resultaat.

Zijn er bijeffecten?

Als u zwanger bent of als u een medische achtergrond heeft, dan kunt u dit het beste met uw specialist overleggen voorafgaand aan de behandeling. Vraag uw specialist bovendien naar de punten die u na de behandeling in acht dient te nemen.

Prijslijst

Microdermabrasie (gezicht) (60 min)
Microdermabrasie (kuur 5x)
Microdermabrasie (kuur 10x)Micro. incl. decolleté (60 min)
Micro. incl. decolleté (kuur 5x)
Micro. incl. decolleté (kuur 10x)

Micro. & Meso. (gezicht) (90 min)
Micro. & Meso. (kuur 5x)
Micro. & Meso. (kuur 10x)

Micro. & Meso. incl. decolleté (90 min)
Micro. & Meso. incl. decolleté (kuur 5x)
Micro. & Meso. incl. decolleté (kuur 10x)

€ 79.50
€ 295.00
€ 495.00€ 99.50
€ 395.00
€ 695.00

€ 119.50
€ 450.00
€ 795.00

€ 149.50
€ 595.00
€ 995.00

Kuurprijs alleen geldig indien vooruit betaald wordt
10% korting op de complete huidverzorgingslijn die u aanschaft bij een kuur.

*Als u een verwijsbrief van uw arts heeft, met de diagnose pigmentvlekken, littekens of acne, dan kunt u de behandelingen eventueel vergoed krijgen door uw zorgverzekeraar.Interesse? Maak een afspraak voor Microdermabrasie