Onze behandelingen zijn voor mannen en vrouwen
Amsterdam-west

Microdermabrasie

Microdermabrasie is een mechanische dieptepeeling die de huid glad, zacht en jeugdig maakt. Op effectieve wijze wordt de huid ontdaan van dode huidcellen en wordt de bloedcirculatie en de aanmaak van cellen in het bindweefsel van de huid gestimuleerd.

Voordat we beginnen met de microdermabrasie behandeling wordt de huid eerst gereinigd. Als de huid goed schoon is kan de behandeling beginnen. Deze behandeling is ook te combineren met een acne behandeling (zie Acne behandeling). Het is ook mogelijk om bij één van de schoonheidsspecialistes een microdermabrasie behandeling te ondergaan (klik hier voor meer info). Deze behandelingen zijn meer uitgebreid. De huidtherapeut werkt doelgericht aan het ‘probleem’.

Prijzen microdermabrasie behandeling:

Microdermabrasie 1 zone 15 min.
Microdermabrasie gezicht 30 min.
Microdermabrasie 30 min. kuur 3x
Microdermabrasie 30 min. kuur 5x

Micro. incl. decolleté 60 min.
Micro. incl. decolleté 60 min. kuur 3x
Micro. incl. decolleté 60 min. kuur 5x
€ 27,50
€ 50,-
€ 125,-
€ 199,-

€ 99,50
€ 395,-
€ 695,-

Als u een verwijsbrief van uw huisarts heeft, met de diagnose acne, dan kunt u de huidtherapeutische behandeling eventueel vergoed krijgen door uw zorgverzekeraar.

Voor vragen kunt u onze huidtherapeut ook mailen op het e-mailadres: huidtherapie@larabeauty.nl

* Onze huidtherapeute(n) is(zijn) aangesloten bij de Nederlandse vereniging van Huidtherapeuten en het Kwaliteitsregister Paramedici.

Naast huidtherapeutische behandelingen kunt u bij ons ook voor andere behandelingen terecht, zoals laser ontharen (Amsterdam, Rotterdam, Haarlem en Utrecht).

Bekijk onze acties en aanbiedingen of geef een cadeaubon weg

Acties en aanbiedingen Cadeaubon bestellen