Onze behandelingen zijn voor mannen en vrouwen
Amsterdam-west

Definitief ontharen

Definitief ontharen

Nooit meer scheren, harsen of epileren! Na enkele behandelingen definitief verlost worden van uw ongewenste haargroei is nu mogelijk d.m.v. de nieuwste lasertechniek. »»

Schoonheidsbehandelingen

Schoonheidsbehandelingen

Een stralend en gezond gezicht! Gezichtsbehandelingen en totale verzorging naar uw persoonlijke behoefte. »»

Huidtherapeute

Huidtherapeute

De huid is de spiegel van onszelf en van onze gezondheid. Omgevingsfactoren, zoals UV-stralen, stress of ongezonde voeding, kunnen zeer schadelijk zijn. U wilt toch ook dat uw huid fris, soepel en stralend blijft? »»

Cosmetisch arts

Cosmetisch arts

Bij Clinic Lara’s kunt u nu ook terecht voor injectables geschikt voor rimpelbehandelingen en volumeherstel. Wij maken hierbij gebruik van botox en fillers. »»

Micro Needling Pen

Micro Needling Pen

Een Micro Needling behandeling is een veilige, hygiënische en effectieve manierom huidverbetering te bewerkstelligen, waarbij de huid in de diepte vernieuwd. »»

Medik8 Peelings

Medik8 Peelings

Medik8 is een award winnend wereldwijd huidverbeteringsmerk dat uitsluitend wordt gebruikt door huidverzorgingexperts. »»

Bekijk onze acties en aanbiedingen of geef een cadeaubon weg

Acties en aanbiedingen Cadeaubon bestellen

Lara's Sun & Beauty Centre, Uw schoonheidssalon in Amsterdam, Rotterdam, Haarlem en Utrecht

Bent u op zoek naar rust en ontspanning, dan verwelkomen wij u graag in onze schoonheidssalon in Amsterdam, Rotterdam, Haarlem of Utrecht. Genieten van een weldadig gevoel en ontspanning.

Lara's Sun & Beauty Centre biedt u het beste op het gebied van persoonlijke verzorging. Van schoonheidsbehandelingen tot hand- en voetverzorging en van zonnen tot permanent ontharen.

Bij Lara's Sun & Beauty Centre werken wij uitsluitend met producten van topmerken, waaronder Neoderma, en maken wij gebruik van de nieuwste technologieën als het gaat om zonnen (Ergoline) en laserontharing (LightSheer DUET Diode Laser). Laserontharing in Amsterdam, laserontharing in Utrecht, laserontharing in Haarlem of je laten ontharen in Rotterdam kan deels vergoed worden door de verzekeraars.

Laat u verwennen in één van onze schoonheidssalons.


Contact aanvraag

Heeft u een vraag of wilt u informatie? Vul onderstaande gegevens in en één van onze specialisten neemt contact met u op.