Onze behandelingen zijn voor mannen en vrouwen
Clinic Lara's Amsterdam-oost

Schoonheidsbehandelingen

Schoonheidsbehandelingen

Een stralend en gezond gezicht! Gezichtsbehandelingen en totale verzorging naar uw persoonlijke behoefte. »»

Definitief ontharen

Definitief ontharen

Nooit meer scheren, harsen of epileren! Na enkele behandelingen definitief verlost worden van uw ongewenste haargroei is nu mogelijk d.m.v. de nieuwste lasertechniek. »»

Elektrocoagulatie

Elektrocoagulatie

Met deze techniek is het mogelijk om rood, paars, of blauw gekleurde oppervlakkige vaataandoeningen of vaatafwijkingen te verwijderen »»

Huidtherapeute

Huidtherapeute

De huid is de spiegel van onszelf en van onze gezondheid. Omgevingsfactoren, zoals UV-stralen, stress of ongezonde voeding, kunnen zeer schadelijk zijn. U wilt toch ook dat uw huid fris, soepel en stralend blijft? »»

Microdermabrasie

Microdermabrasie

Microdermabrasie is een mechanische dieptepeeling die de huid glad, zacht en jeugdig maakt. Op effectieve wijze wordt de huid ontdaan van dode huidcellen. »»

Lira Clinical Peelings

Lira Clinical Peelings

De Lira peelings bestaan uit zeven peelings en zijn tot stand gekomen door de samenwerking van ervaren medische professionals, chemisten en huidspecialisten. »»

Bekijk onze acties en aanbiedingen of geef een cadeaubon weg

Acties en aanbiedingen Cadeaubon bestellen

Klik hier voor onze nieuwe website 

 

www.cliniclaras.nl

 

Klik hier voor onze nieuwe website 

www.cliniclaras.nl

 

Clinic Lara's Amsterdam, Uw schoonheidssalon in Amsterdam, Rotterdam, Haarlem en Utrecht

 

Bent u op zoek naar rust en ontspanning, dan verwelkomen wij u graag in onze schoonheidssalon in Amsterdam, Rotterdam, Haarlem of Utrecht. Genieten van een weldadig gevoel en ontspanning.

Clinic Lara's Amsterdam biedt u het beste op het gebied van persoonlijke verzorging. Van schoonheidsbehandelingen tot hand- en voetverzorging en van zonnen tot permanent ontharen.

Bij Clinic Lara's Amsterdam werken wij uitsluitend met producten van topmerken, waaronder Image skincare en maken wij gebruik van de nieuwste technologieën als het gaat om laserontharen namelijk; LightSheer DUET Diode Laser, Soprano ICE Platinum, Soprano Titanium. Laserontharing in Amsterdam, laserontharing in Utrecht, laserontharing in Haarlem of je laten ontharen in Rotterdam kan deels vergoed worden door de verzekeraars.

Laat u verwennen in één van onze kliniek. 


Contact aanvraag

Heeft u een vraag of wilt u informatie? Vul onderstaande gegevens in en één van onze specialisten neemt contact met u op.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Amsterdam-oost en ontvang 1 keer per maand een leuke actie in je mailbox!