Onze behandelingen zijn voor mannen en vrouwen
Laser & Beauty Centre Rotterdam
010 432 15 15
06 18 31 48 15
rotterdamzuid@cliniclaras.nl

Schoonheidsbehandelingen

Schoonheidsbehandelingen

Een stralend en gezond gezicht! Gezichtsbehandelingen en totale verzorging naar uw persoonlijke behoefte. »»

Definitief ontharen

Definitief ontharen

Nooit meer scheren, harsen of epileren! Na enkele behandelingen definitief verlost worden van uw ongewenste haargroei is nu mogelijk d.m.v. de nieuwste lasertechniek. »»

Afslanken

Afslanken

Voer jij ook een eeuwige strijd met de weegschaal? Wil je een beter en slanker figuur? Bij Lara's Sun & Beauty Centre helpen we je graag met Infra Slim Body Contouring en een Natuurlijke voedingslijn! »»

Huidtherapeute

Huidtherapeute

De huid is de spiegel van onszelf en van onze gezondheid. Omgevingsfactoren, zoals UV-stralen, stress of ongezonde voeding, kunnen zeer schadelijk zijn. U wilt toch ook dat uw huid fris, soepel en stralend blijft? »»

Microdermabrasie

Microdermabrasie

Microdermabrasie is een mechanische dieptepeeling die de huid glad, zacht en jeugdig maakt. Op effectieve wijze wordt de huid ontdaan van dode huidcellen. »»

Contact

Contact

Neem contact op met Laser & Beauty Centre Rotterdam. »»

Bekijk onze acties en aanbiedingen of geef een cadeaubon weg

Acties en aanbiedingen Cadeaubon bestellen

Klik hier voor onze nieuwe website 

 

www.cliniclaras.nl

Klik hier voor onze nieuwe website 

 

www.cliniclaras.nl

 

 

Lara's Laser & Beauty Centre, Uw schoonheidssalon in Amsterdam, Rotterdam, Haarlem, Leiden en Utrecht

Bent u op zoek naar rust en ontspanning, dan verwelkomen wij u graag in onze schoonheidssalon in Amsterdam, Rotterdam, Haarlem, Leiden of Utrecht. Genieten van een weldadig gevoel en ontspanning.

Lara's Laser & Beauty Centre biedt u het beste op het gebied van persoonlijke verzorging. Van schoonheidsbehandelingen tot hand- en voetverzorging en van zonnen tot permanent ontharen.

Bij Lara's Laser & Beauty Centre werken wij uitsluitend met producten van topmerken, waaronder Neoderma, en maken wij gebruik van de nieuwste technologieën als het gaat om zonnen (Ergoline) en laserontharing (LightSheer DUET Diode Laser). Laserontharing in Amsterdam, laserontharing in Utrecht, laserontharing in Haarlem of je laten ontharen in Rotterdam kan deels vergoed worden door de verzekeraars.

Laat u verwennen in één van onze schoonheidssalons.


Contact aanvraag

Heeft u een vraag of wilt u informatie? Vul onderstaande gegevens in en één van onze specialisten neemt contact met u op.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Rotterdam en ontvang 1 keer per maand een leuke actie in je mailbox!